V Trofeo de Mushing De la Villa de Ólvega

El passat cap de setmana 13 i 14 d’octubre va tenir lloc el V Trofeo de Mushing De la Villa de Ólvega a la província de Soria. Va ser una carrera amb un gran nombre de participants, més de 230 sortides!! Ha estat una prova marcada per les novetats, ja que no tan sols va haver mitja distància per a carros de 4 a 8 gossos, sino que també van poder participar en aquesta modalitat patins i bicis d’entre 1 i 3 gossos. A més, es van fer relleus i un canicross de 1500m. Malgrat tot, el temps no va acompanyar massa i es van haver de retallar els circuits. Així doncs, totes les modalitats d’sprint van gaudir d’un circuit de 4’3km molt planers, ideal per escomençar temporada. Molts dels socis del CCLF van estar presents en aquesta competició. Destacant els podis de: Oscar Muñoz i Marta Bosch: 3 classificats en la modalitat de relleus Marta Barrufet: 2 classificada en DBW Pilar Fernández: 1 classificada en DBMW Francisco Justicia: 2 classificat en DBMV
Francisco Justicia 2n en DBMV
Marta Barrufet 2a en DBW
Pilar Fernández 1a en DBVW

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.