Canicross Collsacabra

El passat 14 d’octubre es va celebrar a la localitat de Cantonigròs el canicross de Collsacabra, amb una temperatura de 14 graus i una humitat del 80%, per sort estava nuvolat i hi havia bassals on remullar els gossos, que van fer que els gossos no patissin en excés.

El recorregut, de 6,8km i de 145 metres de desnivell transcorria per pistes típiques de Collsacabra, lloses de pedres, corriols de muntanya i per prats d’herba alta, tot molt moll i amb molta aigua per tot arreu.
La cursa, tot i la dificultat del terreny, va ser ràpida a causa del seu poc desnivell, el lloc és espectacular, llastima que no vam poder gaudir de les vistes per les inclemències del temps. Bona organització, rapidesa en el control veterinari, refrescs i aigua en tot moment, bon entrepar i obsequis, tot això sumat fan una molt bona cursa per encetar la temporada amb bones sensacions.

Isabel Doys i Nio. Imatge de NacióDigital

Del Club Canicross Les Franqueses vam participar 8 socis, on cal destacar la primera posició de Marga Ribas amb la seva gossa Farah en categoria Master femení i el primer lloc en Veterans i quart de la general, d’Andreu Padró amb la veterana gossa Boira. La resta de socis molt contents amb el seus resultats, tant com els que encetaven temporada o com aquells que fruits dels entrenaments dirigits del club van poder millorar les seves marques personals.

Hem de destacar també que la gossa Boira de l’Andreu Padró es jubila aquesta temporada, Dimecres farà 10 anys i no es van voler perdre aquesta cursa. Tot una campiona que ha donat molts bons resultats i alegries a totes les curses on ha participat.

Andreu Padró i Boira

Us deixem amb les opinions d’alguns socis participants a la cursa:

El Recorregut:
– Molt bonic, una mica tècnic amb lloses que pàtinaves una mica, terreny tou per la pluja, 175mt desnivell +, la zona és molt maca.
– El circuït ha estat molt entretingut per dins el bosc, prats d’herba i pista
– Tècnic, terreny complicat pel fang juntament amb pedres que complicaven molt les baixades. Recorregut per gespa alta a on no veies on trepitjaves. Poca pista i trossos d’asfalt. Recorregut ben marcat difícil perdret.
– Bosc i corriols
– Molt maco, un parell de trams de pujada exigent, i la resta pla i baixada , entre camps i dins el bosc. Força moll, però divertit.


Experiencies personals:
– Treien el fetge com sempre
– M’ho he passat pipa amb la Nio m’encanta veure-la ran concentrada i atenta a les ordres, tinc ganes d’entrenar més per córrer més ràpid!
– Hem patit molt a les baixades terreny complicat
– Satisfactòria encara que havien baixades una mica perilloses en ser pedra humida.- M’ha agradat molt recorregut, organització, ambient. És dels que m apunto a repetir.

A destacar:
-Diria club amb més participants
-Molt agraïda x les dutxes!
-Calor, terreny complicat, bon paisatge.
-La organització super, una gent molt maca, i l entorn també.

Ens veiem a la proper canicross!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.