World Championship ICF 2018

El passat cap de setmana, 5 i 6 d’Octubre, es va disputar el Campionat del Món ICF de Múixing sobre terra a la localitat polonesa de Lubieszów. Els membres del Club Canicross Les Franques Óscar Muñoz y Sandra Bendig van desplaçar-se per participar i viure de primera mà un campionat del món de múixing sobre terra.

Óscar Muñoz, juntament amb el seu gos Sek, van participar en modalitat Bikejoring Senior Masculí, obtenint la 19a posició i assolint estar dintre dels 20 millors bikejorers del món.  Sandra Bendig no va participar-hi, però va realitzar la important tasca de handler de varis components de l’equip català, ajudant a esportistes i gossos a fer més fàcil la disputa del campionat.


Ambdós destaquen l’excelent organització i alt nivell d’esportistes, uns 500 entre totes les modalitats i categories. Destaquen també la variació de temperatura, al voltant dels 10ºC a les primeres sortides i passant dels 20ºC a les modalitats del migidia. Aquesta variació de temperatura va fer que els gossos de les modalitats que prenien sortida en últim lloc patissin molt la calor. 

El campionat es disputava en dues mànegues a un circuit de 4,7km en un terreny ideal per la pràctica d’aquest esport, un terra tou entre boscos i exigent a l’hora, amb pujades, baixades i revolts constants.


L’experiència dels components del CCLF ha sigut molt positiva, han pogut compartir experiències amb esportistes d’arreu del món i especialment de l’equip catatalà, qui ha fet un gran paper, proclamant-se Victor Carrasco (AEM) i Enrique Vilchez (GOSCAT) campions del món en Bikejoring Senior i Scooter 1 gos senior respectivament, i Olga Alvarez (AEM) 3a del món en canicross veterà femení.

Equip FCEH al World Championchip ICF 2018. (Imatge FCEH)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.