Campionat Espanya Múixing Terra RFEDI

El passat 2 i 3 de Desembre la Federació Espanyola d’esports d’hivern junt amb la Federació regional de Castilla i Lleó, el CD Mushing Atletisme Arroyo i CD Canicross Burgos van organitzar el Campionat d’Espanya de Múixing Sprint al pinar d’Antequera en la localitat de Valladolid. Fins a 300 participants en diferents modalitats varen
assistir a la competició de nivell nacional juntament amb els seus estimats peluts aconseguint així una gran participació i millor espectacle per gaudir de dos dies del més pur múixing.

Els circuits varen ser de 7km per les modalitats de carros de 6 i 8 gossos i per la modalitat de Bikejoring tots dos dies, mentre que per Patinet 1 o 2 gossos va ser de 5km tots dos dies, i canicross va ser de 5km el primer dia i 7km el segon, ambdós circuits molt ràpids i planers, això juntament amb les baixes temperatures de fins a -4ºC van fer
que els gossos anessin els mes ràpid possible i els participants fessin temps molt bons.
Per les categories Junior el circuit es va limitar a 3km i per la categoria infantil a 1km fent que els més joves comencin a gaudir d’aquest gran esport. Cal destacar la molt bona organització a nivell logístic i bona senyalització ja que en cap moment hi havia confusió del circuit tot i que era difícil de delimitar ja que tots dos circuits eren entre
mig d’un gran pinar on gairebé tot el medi es igual però va ser brillant la organització i els seus voluntaris que van fer possible aquest gran esdeveniment i que tothom pogués gaudir de la competició.

Els representants del nostre club varen ser Daniel Artero en modalitat Canicross i Patí 2 gossos, Francisco Justicia en modalitat Bikejoring Veterans,la ja tricampiona d’Espanya Marta Barrufet revalidant el títol en la categoria de Bikejoring amb la seva gossa Carmela que juntes varen tornar a quedar primeres i amb gran diferència de més d’un minut de la segona i l’Oscar Francisco Muñoz Muñoz que va aconseguir una tercera posició en la categoria
de Bikejoring amb el seu gos Sek.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.