World Championchip IFSS Dryland

Marta Barrufet i Daniel Artero, del Club Canicross Les Franqueses, van formar part de la selecció espanyola que va participar al Campionat del Món IFSS de Múixing Terra disputat a Polònia del 23 al 26 de Novembre.

Marta Barrufet participava en categoria Bikejoring Femení amb la seva gossa Carmela i Daniel Artero doblava categoria, particapant en Patí 2 gossos amb Afrofita i Greta, i en Canicross Mascukí amb el Ken.

La prova es disputava en 2 mànigues amb diferents distàncies en funció de la disciplina. El circuit de bikejoring tenia 6,3km, el de canicross 3,8km i el de patí 4,6km. La climatologia va ser un factor clau, terreny molt humit amb una fang en alguna part del circuit la 1a màniga i, degut a les pluges constants del dia anterior, el circuit de la 2a màniga va quedar com una autèntica pista de fang.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tot i les adversitats tant la Marta com el Dani estan molt contents amb els resultats obtinguts i l’experiència de competir amb els millors del món. Van assolir la 21a posició en Bikejoring Femení i el Dani, 32è en Patí 2 gossos i 10è en Canicross Masculí, entrant així en els 10 millors corredors de canicross del món.

Des del Club Canicross Les Franqueses estem molt contents i orgullosos de poder comptar amb esportistes com vosaltres entre nosaltres, sou un referent per tots els nostres socis i esportistes de l’estat.

No podem acabar la crónica sense felicitar a la resta d’integrants de la Selecció Espanyola els quals van obtenir molt bons resultats, en especial el Victor Carrasco (AEM) qui assolir el títol de Campió del Món en Bikejoring, Olga Àlvarez (AEM) subcampiona del mín en categoria Canicross Veterans Masculí i Enrique Vilchez (GosEsport Catalunya) 3r en Patí 1 gos. Aquests resultats són un clar exemple de l’evolució del nostre esport i l’alt nivell que tenen els esportistes catalans. Moltes felicitats companys!

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.