3a edició de La Ullals

El passat Diumenge 26 de Novembre el Club Canicross Les Franqueses va organitzar la 3a edició de La Ullals i La Ullals de llet. Des del club teniem l’espectativa de consolidar els 100 participants de l’any passat, però no només això, sino que vàrem tenir que obrir llista d’espera i fer encabir 15 participants més. Arribant fins als 117 inscrits, Tot un èxit de participació!

Els circuits eren molt similars als de la passada edició, el circuit per vehicles era el mateix circuit de 5,4km que transcorria principalment per pista amb una tram de bosc amb corriol a meitat del circuit el qual va agradar molt als participants. Les modalitats de vehicles eren Bikejoring, Patí 1 gos i Patí 2 gossos i van haver-hi més de 30 participants amb vehícle (més del doble de l’any passat).

Pel que fa al circuit de canicross, es va escurçar 300m respecte l’any passat per a que fos menys exigent per aquells participants que s’estan iniciant i més ràpid per als més experimentats. En aquesta 3a edició vam comptar amb la col·laboració de la Clínica Veterinària Les Franqueses per realitzar el control veterinari dels més de 120 gossos que participàven, i un cop acabada la cursa Centre Mèdic La Roca oferien massatges post-cursa als participants i Vet & Run servei de fisioterapia als gossos, realitzant una avaluació post-cursa.

Els guanyadors de les diferents categories van ser:

Canicross masculí:

 1. Marcel Gual Andujar
 2. Javier Torres Carrasco
 3. Angel de las Heras López

Canicross femení:

 1. Lali Masriera Arnau
 2. Nausica Cardó Pascual
 3. Marta Bosch Malé

Bikejoring masculí:

 1. Marcel Gual Andujar
 2. Ramsés Moreno Ruiperez
 3. Andreu Padró Juménez

Bikejoring femení:

 1. Anna Bohigas Bruguera
 2. Marta Malé Bosch
 3. Alexandra Astefanoei

Patí 1 gos:

 1. Marc Gallego Valle
 2. Jordi Angel Terramilans
 3. Lídia Cano i Gorgues

Patí 2 gossos:

 1. Teo Tarifa Lauretta
 2. Sergi Millaruelo
 3. Oriol Cardona Hernàndez

 

Enguany tampoc no ens vam oblidar de la bassant solidària i vam fer recollida de material i aliment per a la Protectora d’Animals de Granollers, les quals van montar un stand on poder informar als participants. I per finalitzar la festa del canicross, es va realitzar La Ullals de Llet. Una cursa on adults i infants van lligats al mateix gos i fan un circuit de 560m. A diferència de La Ullals on s’ha incrementat el nombre de participants, en aquesta 3a edició de La Ullals de Llet el nombre de participants a disminuit, així que toca treballar per a que més nens provin aquest esport.

No podem acabar la crónica d’un altre manera que no sigui  agraint a tots els nostres col·laboradors la seva ajuda i entrega per fer realitzat La Ullals 2017:

 • Ajuntament de Les Franqueses del Vallès
 • Patronat Municial d’Esports de Les Franqueses
 • Clínica Veterinària Les Franqueses
 • Vet & Run
 • Centre Mèdic La Roca
 • Bicicletes Segú
 • Gos Net Canovelles
 • Running Les Franqueses
 • Buff
 • Doggallop
 • Brit
 • OXD
 • Aneto
 • BRK23
 • Font d’Or

Ens veiem a la propera edició! Moltíssimes gràcies a tots!

One thought on “3a edició de La Ullals

 1. Hola, encantado con la cursa. Llevo dos semanas con el perrito( Yago) y a sido un buen punto de partida para mejorar( más para mi ). Así que enhorabuena por la organización y por la oportunidad de empezar en este mundo del deporte.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.