Presentació Temporada i Formació entrenament Caní.

El passat 8 de Setembre al Pavelló de Corró d’Amunt vàrem presentar la nova temporada i les seves novetats als socis.

 La junta va explicar la situació actual de la lliga de Canicross, el Calendari de curses i especialment l’incorporació del Roger com a entrenador de Running i la Montse Claverol de Fitdogs com a entrenadora de Canina, amb aquestes incorporacions els socis del club poden gaudir d’una pre i temporada programada per tal d’assolir amb més facilitat els seus objectius. Alhora l’incorporació de la Montse és un revulsiu per l’estat de forma dels nostres gossos, ja que amb un entrenament pautat evitarem lesions i milloraran la seva forma fisica.

En l’àmbit de la salut també hem incorporat la Col·laboració de l’Olga de Vet&Run Fisioteràpia i Rehabilitació Canina.

 

 

 

 

El dia 12 de Setembre la Montse Claverol va presentar les pautes i fases de l’entrenament Caní al parc de la Verneda on els assistents varen poder fer preguntes i resoldre qüestions sobre la programació de l’entrenament, iniciant així oficialment la Temporada 2017-2018 !!