Campionat del Món Pastor Belga 2017

El nostre company Iván Mateo està camí d’Alemanya per participar en el Campionat del Món de Pastors Belga que es disputarà a la localitat de Halle del proper 26 fins al 30 d’Abril. En aquest campionat es realitzen les disciplines d’Agility, Canicross i Bikejoring, IPO, Mondioring, Bellesa i Obediència.

L’Iván Mateo, juntament amb el seu Pastor Belga Malinois Bangus, hi anirà en representació de la Selecció Espanyola de Pastors Belgues. Es van classificar pel Campionat del Món obtenint la primera posició en canicross al Campionat d’Espanya disputat a Hondarribia el passat 12 de Febrer.

foto de Club Canicross Les Franqueses.

Hauran de competir contra 50 binomis més en dues mànigues. La primera el dia 27 d’Abril en un circuit de 2’5km i la segona el dia 29 en un circuit de 5’5 km. Des del club volem enviar-li totes les nostres forces al Iván per a que gaudeixi al màxim d’aquesta experiència.

Trobareu tota la informació del campionat en el següent enllaç http://www.fmbb2017.de/.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.