Serra de Galliners

La primera edició de la cursa Serra de Galliners s’ha emmarcat dins la AEM Canicross Challenge. La prova, disputada a Sant Cugat del Vallès, ha obert les modalitats de canicross, bikejoring, patí i carro, sent només la primera puntuable per aquesta lliga popular.

Els nostres companys han participat en totes les modalitats, expectuant les de carro. El circuit s’ha caracteritzat pels seus  desnivells i els diversos trams amb fang causats per les pluges de l’anterior nit.

03b4670e-fed5-496a-870e-c50cea85d315

Al canicross, el nostre company Juanma Calderón i Pruna van quedar en 4a plaça a la categoria sènior, mentres que l’Andreu Padró amb Hiska va ser el 1er de veterans. Pel que fa a les noies, la Marta Bosch amb Ash van ser segons de la seva categoria, sènior femení.

A bikejoring, l’Andreu Padró va fer “doblete” aconseguint fer el tercer millor temps amb Boira. La participació femenina a la modalitat de bikejoring va ser molt escassa, però la nostra companya Pilar Fernández amb la petita hi van participar.I pel que fa a patí, l’Isma Cañas i el Fiu van quedar segons fent una gran cursa.

Enhorabona!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.