CAMPIONAT D’EUROPA ECF 2016

Aquest cap de setmana s’ha disputat a la República Txeca el Campionat d’Europa de la Federació Europea de Canicross. En aquest esdeveniment esportiu han participat uns 550 esportistes vinguts de 19 països diferents per tal de competir a les modalitats de canicross, bikejoring i scooter.

spain

Una petita delegació d’esportistes espanyols han participat al campionat, sent 4 els representants catalans, dos d’ells del Club Canicross Les Franqueses: en Daniel Artero amb el gos Ken que ha quedat dins el top 10 dels millors esportistes d’Europa en la modalitat de canicross, amb una lluitada 6a posició; i la Marta Barrufet amb la gossa Carmela que ha finalitzat en la 21ª plaça quedant a mitjan de la taula de la la prova de bikejoring. Un campionat ben lluitat!

No volem finalitzar la nostra crònica sense felicitat als companys del club AEM pels títols obtinguts al campionat!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.