MARTA BARRUFET S’ENDÚ LA COPA ESPANYA EN BIKEJORING.

Aquest cap de setmana ha finalitzat la Copa Espanya de Múixing, amb Marta Barrufet com a 1a classificada Bikejoring Absoluts Dames.

Aquest cap de setmana s’ha dut a terme la darrera cursa de la Copa Espanya de Múixing en Terra, lliga organitzada per la Real Federación Española de Deportes de Invierno. El circuit ha estat conformat per 4 curses: Tarazona (Aragó), A Estrada (Galícia), Vallgorguina (Catalunya) i Salas de los Infantes (Castella i Lleó). Hi havia prevista una 5a prova a València, que finalment va quedar anul·lada.

En aquesta lliga han participat esportistes d’alt nivell de País Basc, Galícia, Castella i Lleó, Madrid, Catalunya… en les diverses modalitats obertes: carros, patí, bikejoring i canicross.

La nostra companya Marta Barrufet ha estat l’única representant del Club Canicross Les Franqueses que ha competit en aquesta lliga, ho ha fet amb la gossa Carmela, a la modalitat de bikejoring. La Marta ha fet un gran paper en la Copa Espanya, fruit dels durs entrenaments i d’una gran constància, feina que ha estat recompensada al imposar-se com a guanyadora femenina absoluta en bikejoring.

barrufe2t

El bikejoring és una variant del múixing sobre terra en la qual l’esportista -en btt- és ajudat per la força de tracció que exerceixen un o dos gossos que es troben subjectes a la bicicleta mitjançant una la línia de tir amb amortidor. La RFEDI organitza competicions federades d’aquesta modalitat en distancies desprint (8 km), existint ambé el Circuit Estatal de Mitja Distància, on les carreres poden superar els 30 Km i cada bicicleta va ajudada normalment per dos gossos.

Els bons resultats aconseguits per l’esportista del CCLF a la Copa i al Campionat d’Espanya aquesta temporada li donen accés automàtic als Europeus i Mundials organitzats per la International Federation of Sleddog Sports (IFSS).

Enhorabona i molta sort!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.