Canicross de l’Eramprunyà

El passat diumenge 21 de febrer es va celebrar la ja molt conegut Canicross i la Cursa de muntanya de l’Eramprunyà (Gavà) organitzada per la Unió Muntanyenca Eramprunyà (UME). Aquesta era la quarta edició de la prova i enguany puntuava per al 6è premi FEEC canicross (2015-2016) i per a la AEM Canicross Challenge.

Dos companys del Club Canicross Les Franqueses, que competeixen a la AEM Canicross Challenge, no es van perdre aquesta cursa. L’Andreu Padró i la Boira van ser els 3ers classificats de la general i 1ers de la seva categoria -veterans-. En Carlos Gámez també va fer una gran cursa amb Duna.                                               Va, que això ja ho teniu!!!!

Eramprunya_gava

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.