El dia més fred de l’any?

III Canicross i II Bikejoring d’Hostalric & Canicross «2 turons» de Moià

Aquest matí s’ha dut a terme la 3a prova puntuable del Open Solidari Gosesport. La cursa, a la població gironina d’Hostalric, acollia les modalitats de canicross, bikejoring, patí i una caminada popular. Les baixes temperatures de les primeres hores de la jornada no han fet enrere als participats d’aquesta cursa.

En l’edició d’enguany la cursa canviava el recorregut i presentava dues rutes que discorrien en gran part del trajecte paral·leles al riu Tordera: per a les bicis i els patins una de 5.11 km. amb uns 60 m. de desnivell concentrats en una única pujada, i una de 5.9 km i uns 100 m. de desnivell per als corredors i caminants. El circuit ha agradat als esportistes.

Un bon grupet d’esportistes del Club Canicross Les Franqueses han participat a la cursa, la majoria en la modalitat de bikejoring, que cada cop va guanyant més adeptes, i dos en la de canicross.

El nostre company Juanma Calderón ha aconseguit la 1a posició en la categoria de canicross per a gossos de menys de 15 kg, amb la petita Mel. Pel que fa al bikejoring, el CCLF s’ha endut tres trofeus: Andreu Padró amb Boira ha estat el guanyador de la prova, Marta Barrufet amb Carmela la 1a dona i Pilar Fernández amb Pruna la 3a classificada.

Hostalric1

Aquest fred matí de diumenge també s’ha disputat la XIII edició del canicross «Dos Turons» a Moià. La prova està dins la cursa de muntanya que porta el mateix nom i és una de les més dures que es disputen al nostre territori: 10.7 km de distància per corriols i camins amb 345 m. de desnivell positiu.

Tres companys del CCLF han participat en el canicross, arribant tots ells entre els 10 primers corredors i aconseguint dos podis: 1er i 2on classificats dins la categoria sènior per als germans Gámez, Tomás amb Honey i Carlos amb Duna.

Bona feina a tots  els representats del club i… seguir entrenant!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.