Canyelles 2016

Mantenint la data de anteriors edicions, el passat diumenge es va disputar la 3a edició del Canicross de Canyelles. La prova, puntuable dins el circuit de la Challenge AEM Canicross, va contar amb un gran nombre de participants, molts d’ells d’alt nivell.

La cursa, força exigent, va mantenir el circuit d’anteriors edicions, dicorrint als peus de Pic de l’Àliga, al Garraf. A més del canicross d’adult, es va dur a terme una cursa de canicross infantil i una caminada popular, que va representar la novetat d’aquesta edició.

Un grup de corredors del nostre club va participar en aquesta prova, alguns d’ells per que estan disputant aquesta lliga i altres pel bon ambient que caracteritza aquests esdeveniment esportiu. Finalment, el nostre company Andreu Padró va pujar al podi dels veterans acompanyat per la seva gossa BoIMG-20160110-WA0007ira.

Bona feina a tots!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.