Tornem a Astúries!!!

El Club Canicross Les Franqueses no es va voler perdre la segona edició del «Campionato de Asturias de Múshing» organitzat per el Club Galgadas Canicross amb la col·laboració de la Federación de Deportes de Invierno del Principado de Asturias (FDIPA).

La pluja va irrompre en aquesta primera cursa del 2016 i va ser la causant de diverses caigudes dels atletes que competien en la modalitat de canicross. La prova també acollia les especialitats de bikejoring (que cada vegada té més adeptes), patí i carro.

El circuit, de 4 km circulars al paratge natural -afectat pels incendis de les darreres setmanes- proper a la urbanització La Fresneda (Siero), discorria majoritàriament per camins amb diversos desnivells suaus que feien que fos un recorregut molt ràpid i divertit per als participants.

Els atletes assistents a la cursa -majoritàriament federats- provenien de les Federacions Asturiana, Gallega i Basca, amb la presència d’algun esportista de Castella i Lleó i una única participant catalana, la nostra companya Pilar Fernández que va participar amb la gossa Pruna en la modalitat de bikejoring.

Asturies-1

A l’any vinent de ben segur que hi tornem!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.