San Silvestres pel Camino de Santiago

Aquestes dates són propicies per a la celebracions de curses de San Silvestre i cada cop més són els ajuntaments que volen que a la seva darrera cursa de l’any englobi una prova en la modalitat de canicross.

El nostre company Juanma Calderón no ha volgut perdre’s la San Silvestre de La Virgen del Camino y la d’Astorga, dos municipis enclavats a la ruta de Camino de Santiago. Amb la seva gossa Pruna va participar a aquestes dues curses, veient com cada cop són més el participants en aquests proves «canines» com aquí les denominen.

En ambdues curses els tres primer llocs van estar molt renyits entre atletes lleonesos que practiquen altres disciplines esportives com atletisme i trail. El nostre company va lluitar per un lloc al podi, aconseguint la tercera posició en la cursa d’Astorga i la segona en la de l’altre població lleonesa.

j1 (2)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.