Cap de setmana entre vinyes…

El diumenge els corredors de canicross del nostre territori es van repartir entre dues curses, una de lliga i altre popular… però ambdues discorrien entre vinyes.

La primera es var dur a terme per terres manresanes, a les bodegues Oller del Mas. La cursa, on la boira va ser la gran protagonista, era una prova puntuable dins la Lliga catalana de Múixing i de Canicross.

Els representats del nostre club van competir a les modalitats de canicross i bikejoring, amb uns bons resultats i la satisfacció d’una feina ben feta.

El Club Canicross Les Franqueses va accedir al podi en la modalitat de bikejoring, concretament la Marta Barrufet, amb Carmela, va ser la 2a dona i l’Andreu Padró, amb la gossa Boira, va ser el guanyador de la categoria de veterans. Pel que fa al canicross, el júnior de l’equip, Guillem Sànchez amb Goku, va pujar al primer calaix del seu grup.

L’altre prova que es disputava era la Cursa Vinya del Penedès, a Vilafranca, sent ja aquesta la seva 4a edició. Aquesta cursa, organitzada per l’Agrupació International Police Associations Penedès-Garraf, té des de els seus origen una finalitat benèfica, que és la de recollir fons per al manteniment de la seva Unitat Canina de Rescat.

Una bona participació de corredors com ja és habitual en aquest esdeveniment esportiu, entre ells dos corredors del Club Canicross Les Franqueses: en Josep Teixidor amb Kylie, que van ser els 3ers de la categoria sènior, i en Lluís González amb la Kenya que a poc a poc va descobrint tots els secrets d’aquest esport.

Com sempre, bona feina!

Les fotos de la jornada a: https://www.facebook.com/canicross.lesfranqueses

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.