Campionat d’Espanya de Múixing Terra 2015

L’esportista del CCLF Marta Barrufet “Campiona d’Espanya de Bikejoring” amb la gossa Carmela.

Aquest darrer cap de setmana de novembre el municipi burgalès de Covarrubias ha acollit el «Campionat d’Espanya de Múixing Terra», que en l’edició d’enguany ha batut el seu rècord de participació amb 226 inscrits. Entre els participants es trobaven els millors esportistes nacionals de les diferents modalitats d’aquest esport, canicross, bikejoring, patí i kart, que cada dia compta amb més acceptació. La competició més nombrosa ha estat la de canicross, amb uns 200 participants, seguida per la de bikejoring, amb un total de 40 inscrits.

Com ja és habitual en aquests esdeveniments, el campionat s’ha disputat a dues mànigues, dissabte 28 i diumenge 29, sent ambdues en horari matinal. El recorregut de 7 km, idèntic per a totes les proves en les dues etapes, discorria en la seva gairebé totalitat per pista de terra, per tal d’assegurar la participació de tots els esportistes en les diverses modalitats que engloba l’esport amb gossos.

La Marta Barrufet ha estat l’única representant del Club Canicross Les Franqueses en aquest campionat, participant en la modalitat de bikejoring (tir d’un gos amb btt) amb la gossa Carmela.

Segons ens relata la nostra companya Marta, la competició ha estat força dura degut per una banda pel que fa al circuit (la major part del recorregut tendia a la pujada) i per altra per la falta de recuperació en aquest tipus de proves a dues mànigues. L’alt nivell de les participants ha fet que aquesta també hagi estat una cursa molt renyida, especialment amb les atletes Ainara Elbusto (Navarra) i Mª José Valdeolmillos (Burgos).

L’esportista del Club Canicross Les Franqueses finalment ha obtingut la 1a posició, a 30 segons de la 2a participant, fent un temps de 15’03”, que millorava la marca feta per la nostra companya a la màniga de dissabte (15’16”).

Enhorabona Marta! Seguiu treballant així!!!!

IMG-20151129-WA0023

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.