Tierras del Moncayo

A l’Aragó s’ha disputat aquest cap de setmana la primera prova puntuable de la Copa Espanya de Múixing, «Tierras del Moncayo». El nivell de la competició ha estat molt alt, ja que ha comptat amb la presència de corredors gallecs i bascos. La cursa ha estat a dues mànegues, una nocturna el dissabte i l’altre diumenge matí de 7.7 km de recorregut per l’entorn del Pantà de Santa Anna (Tarazona).


La nostra companya Marta Barrufet ha estat l’única representant del Club Canicross Les Franqueses en aquest esdeveniment esportiu. Ha competit a la modalitat de bikejoring amb la gossa Carmela aconseguint la victòria femenina de la prova. Enhorabona Marta!!!

IMG-20151115-WA0026

Senyalar també el paper desenvolupat pel Fiu, gos del CCLF, que ha fet equip amb el corredor català Marcel Gual que ha lluitat per la 2a posició del podi masculí sènior de canicross d’aquesta prova de la Real Federación Española de Deportes de Invierno.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.