I Canicross de Creixell

Un bon nombre de corredors del club ha participat en la 1a edició del «Canicross de Creixell», organitzat per la Regidoria d’Esports del municipi. El recorregut de la cursa era força planer i amb una distància de 6.10 km., més habitual en les proves de sprint pròpies de l’esport amb gossos. El nostre veterà Andreu Padró ha estat, amb Boira, el guanyador absolut de la cursa. Així mateix, l’Iván Mateo amb Bangus i en Dani Sànchez amb en Puc han obtingut la 3a posició en les categories de sènior i veterà, respectivament. En Marc Paredes i en Carlos Gámez han fet també una molt bona cursa amb en Bleiky i la Duna. Mencionar també al Juan Carlos Bartolomé que s’ha engrescat a provar el canicross amb la Kalma, gossa del CCLF.

IMG-20151115-WA0008

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.