S’inicia la Challenge Canicross AEM

El passat cap de setmana es va a dur a terme la 1a prova puntuable del circuit Challenge Canicross AEM. La cursa ha estat organitzada pel grup Amics del Gossos de Santa Coloma de Gramanet juntament amb la col·laboració de l’Associació Espanyola de Múixers.

El canicross, de 6,13 km., discorria per pista i corriols dins l’entorn de la Serralada de La Marina i la muntanya de San Jerònim, tenint com a punt d’arribada i sortida la Font de l’Alzina (Santa Coloma de Gramanet). Els desnivells de la cursa, especialment la darrera pujada, van fer que els participants cataloguessin el recorregut com a «exigent».

La representació del Club Canicross Les Franqueses va venir donada per dos dels corredors veterans del club: en Dani Sànchez amb Puc i Albert Padró amb Boira, qui va obtenir la primera posició dins la categoria de veterans.

Bona feina nois!!!!

Santaco

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.