Comença la Lliga de la FCEH

Aquest cap de setmana s’ha donat el tret de sortida a la X Lliga Catalana de Canicross i XXII Lliga Catalana de Múixing de la Federació Catalana d’Esports d’Hivern. La prova ha comptat amb un gran nivell de participació de participants que competien en les modalitats de canicross, bikejoring i carro (trineu).

La cursa, disputada a Sant Joan de l’Erm i organitzada per Gos Àrtic, ha estat a dues mànegues, una dissabte tarda i l’altra diumenge matí amb 4,240km. respectivament, que discorrien per pista ampla boscosa.

Un grup d’esportistes del CCLF han competit en la primera prova de temporada: sis en la modalitat de canicross i sis més en la de bikejoring, entre ells tres nous companys que no han debutat en la jornada d’enguany. Els hi han acompanyat altres canicrossers del equip que han fet de d’handler, feina poc coneguda però necessària en l’esport amb gossos, especialment a les modalitats de bikejoring i trineu.

Tot i algunes caigudes i rodes punxades, les sensacions dels representants del Club Canicross Les Franqueses han estat molt positives, amb moltes ganes de gaudir al màxim de la lliga.

Menció especial hem de fer de la Marta Barrufet que va ser la 2a dona en bikejoring femení, la Marta Bosh també en 2a posició dins la categoria sènior femení, i d’en Guillem Sanchez – el júnior de l’equip- que va ser 1er de la seva categoria.

Bona feina a tots/es i a seguir entrenant amb els peluts!!!!

 noctur-santjoanlerm

       diacani-santjoanlerm

podi-stjoanBike_stjoanlerm

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.