3, 2, 1… COMENCEM LA TEMPORADA 2015-2016!!!

Amb molt entusiasme hem començat la temporada 2015-2016 de Canicross a Catalunya. Han estat 4 les curses que s’han dut a terme aquest cap de setmana al nostre territori i el Club Canicross Les Franqueses no ha volgut perdre’s cap d’elles!!!

A Lleida el Circuit de l’Obaga, cursa benèfica que recapta fons per a la lluita contra el càncer. Tres companys han participat en la prova: la Marta Bosch (1a dona) amb Gus, l’Iván Mateo (2on home) amb Bangus, i el júnior de l’equip, en Guillem, que enguany s’estrenava amb el seu nou company de quatre potes, en Goku.

Per terres gironines el Canicross de Bonmatí. En la prova hi ha participat un dels nostres corredors veterans, en Josep Teixidor, que acompanyat per la Keylie ha finalitat el recorregut en 2a posició.

L’Isma i el Fiu no han volgut faltar a la ja mítica Cursa dels Millors Amics, a Sant Joan de Mediona. Novament, en la seva IV edició, aquest canicross ha tingut una finalitat solidària, recollint fons per ajudar a la Protectora d’Animals APAN.

També solidari s’ha realitzat a Torres de Fals la Caminada i Canicross ADE. Aquest esdeveniment esportiu constitueix en aquesta temporada la primera prova puntuable del «Open Gosesport Solidari». La Marta Barrufet s’ha estrenat a la modalitat de bikejoring amb la gossa Greta i en Juanma amb la petita Mel ha finalitzat el recorregut obtenint la 2a plaça dins la categoria de gossos menors de 15kg.

Fotor_144398198613236

Enhorabona a tots i a totes i… a continuar gaudint d’aquest esport!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.