Trophée Des Montagnes Live 2015

La primera quinzena del més d’agost ha acollit novament la Trophée Des Montagnes Live, coneguda popularment com «La TDM». Aquesta cursa és un dels esdeveniments esportius més “esperat” de l’any i el que congrega el nombre més gran de canicrossers vinguts d’arreu del món.

La mítica cursa recorre 66 km dels Alps francesos en 10 etapes, posant al límit als esportistes que han de fer front als grans desnivells propis d’aquest massís muntanyós i al cansament acumulat durant les mànigues de la prova. L’edició d’enguany ha comptat amb la participació de 263 corredors, procedents de 15 països, i de 486 gossos atletes.

Cinc han estat els esportistes del Club Canicross Les Franquesses que han volgut gaudir d’aquesta experiència en què la convivència i el companyonia entre corredors és senya d’identitat: Marta Barrufet amb Hera i Greta, Marta Bosch amb Tina (que s’estrenava), i Josep Teixidor amb Kylie. Menció especial volem fer de l’Aleix i el Jan que, guiats per la Kylie han estat els representants més joves del club a aquesta prova esportiva. Bona feina a tots cinc!!!

En darrer lloc, des del CCLF volem felicitar al corredor català Daniel Artero que ha finalitzat la TDM en segona posició, precedit pel corredor txec Lukás Tassler, i seguit per l’esportista francès Christophe Vereecke.

L’agost vinent hi tornarem!!!

1FB_IMG_1439909063201

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.