Ara fa un any…

Ara fa un any que un grupet de canicrossers vinguts d’aquí i d’allà però tots franquesins, ens vam engrescar en un motivador projecte. Cadascun de nosaltres van posar el seu petit gra de sorra i especialment molta il·lusió. És així com va néixer el Club Canicross Les Franqueses.

No direm que tot ha estat fàcil, ja que no ha estat així. Vam haver de trucar a portes i vam tenir sort al trobar a un seguit de PATROCINADORS que van confiar en nosaltres, en el nostre projecte:

           LogoCalier_es   Brit

aluminis              Clinica CVLF_logo (Pantone 320)

gosnet    CMLR    rios

nonstopjoanafoto2 logo-inverse

Menció també al PME de Les Franqueses pel suport rebut en tot moment.

Des d’aquí volem donar-vos a tots novament les gràcies!!

Érem 5, 12, 24… fins als 37 companys que formem a dia d’avui aquest EQUIP: franquesins de naixement i d’adopció, vallessans, uns procedents d’altres indrets de Barcelona, altres de Lleida, també de Terragona i, com no, de Girona. Tot i els diversos orígens compartim un mateix tarannà i una única manera de viure l’esport.

Durant la temporada hem viscut junts alegries i decepcions, sempre heu estat a l’alçada de les circumstàncies. Tots vosaltres heu fet gran a aquest equip. Pels vostres èxits esportius, per la vostra constància, per la vostra humilitat, pels vostres valors, ens sentim molt orgullosos de tots vosaltres: Toni, Pilar, Andújar, Sheila, Juanma, Isma, Merche, Lali, Teixi, Christian, Andreu, Marc, Tomás, Carlos Gámez, Ricard, Silvia, Guillem, Eduard, Marià, Ariadna Samper, Iván, Carla, Ariadna Baño, Xènia, Marta Bosh, Mertixell, Subi, Quique, Ignasi, Alan, David Juan, Sergi Rico, Dani Sánchez, David Iglesias, Xus Trullons, Marta Barrufet i Dani Artero. No oblidem tampoc a les «sofertes» famílies que ens han acompanyat fidelment a les curses, sempre animant, sense importar el fred i l’aigua.

Moltes gràcies també a vosaltres per haver volgut formar part del nostre, ara també el vostre!!!

Agraïment també als integrants de la JUNTA que han fet front al dia a dia de la temporada, amb encerts i errors, però sempre amb la millor intenció i amb ganes de millorar. Desitgem continuar sent i fent com fins ara: “un club on totes les samarretes blaves tenen el mateix valor”.

cropped-logo_lf.png

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.