OIX: CANICROSS I BIKEJORING

Aquest diumenge es va disputar al poble garrotxí dOix la darrera cursa de la IX Lliga catalana de Canicross, també puntuable per a la XXI Lliga catalana de Múixing. La cursa va estar organitzada pel club Gosesport i acollia una prova de Canicross, precedida per una de Bikejoring, en la que van participar una seixantena d’esportistes.

El recorregut de Canicross era de 8.6 km. on destacava una dura pujada seguida per un ràpid però tècnic descens. El dia solejat de la jornada va passar factura a algun dels participants, tot i els dos punts d’aigua que creuaven el circuit. El recorregut de Bikejoring comprenia la meitat del recorregut de canicross, finalitzant el mateix a la part més elevada del trajecte.

Un quinzena de companys van representar al Club Canicross Les Franqueses en aquesta cursa de final de temporada, la majoria d’ells competint a les curses de la jornada i la resta animant als corredors, com incondicionalment han estat fent durant les 13 curses de la lliga.

IMG_1621

Donar l’enhorabona a tots ells, a uns per l’esforç fet i als altres pel seu suport!!!

A la cursa de Bikejoring, Albert Subirats amb Hera i Marta Barrufet amb Greta van obtenir la 3a posició.

Pel que fa a la prova de Canicross, Daniel Artero amb Ken va ser el guanyador absolut de la cursa. Lali Masriera amb Hiska i Marta Bosch amb Gus van ser la primera i segona dona, respectivament, en creuar la línia de meta.

Així mateix, en Guillem Sànchez amb Mel va ser el 3er classificat en la categoria júnior.

Moltes felicitats als sis!!!

       IMG-20150412-WA0014          IMG-20150412-WA0018

20150412_125551 (2)  20150412_125443 (2)

20150412_125803 (2)

També volem felicitar al grup de joves esportistes que es van animar a participar en el Canicross infantil que es va celebrar al final de la jornada. Enhorabona als tres corredors que van pujar al podi, especialment a les joves promeses del club: Aleix i Jan!!!

IMG_1601

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.