«CANICALDES»

Avui, diumenge 22 de març, s’ha celebrat al municipi de Caldes de Malavella (Girona) la Fira de la Terra. Dins d’aquest context, s’ha dut a terme la V edició del CANICALDES, organitzada novament per UETUS VETERINARIS. Aquesta «festa del gos» incloïa la tradicional desfilada canina, una gimcana canina, una cursa de canicross, una prova d’agility, a més d’exhibicions gossos de rescat i el tradicional concurs de dibuix infantil.

El II Canicross de Caldes, de caràcter popular i festiu, tenia com a objectiu recollir fons per a la protectora del municipi VIDA NUEVA SMG. En la prova han participat una quarantena de participants que han gaudit dels 8 km. del recorregut de la cursa. El circuit discorria principalment per corriols amb alguns trams de pista. La pluja que va caure el dia anterior va fer que l’aigua fos una de les protagonistes del trajecte, havent de sortejar els esportistes diversos basalts d’aigua així com torrenteres.

Entre els participants de la cursa, un grup de corredors del Club Canicross Les Franqueses.

IMG-20150322-WA0007 (2)

Ha estat un corredor del CCLF el guanyador de la cursa, en Tomás Gámez amb la Honey. En Juanma Calderón amb Pruna ha sigut el 3er classificat de la prova. A la categoria femenina, Meritxell Raynés amb Flicka ha obtingut la 3a posició. Enhorabona als tres, així com a la resta de companys que han participat en aquesta cursa solidària!!!

         IMG-20150322-WA0010   IMG-20150322-WA0009

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.