“PET-JADES”

Aquest matí s’ha dut a terme, al municipi de Mataró, la IV Caminada canina & II Canicross “Pet – jades. Aquesta trobada, de caràcter solidari, té l’objectiu de recaptar fons per a la Societat Protectora d’Animals de Mataró. GosEsport, Kanstak i la SPAM han estat els organitzadors de la jornada.

Una norantena desportistes han participat en aquest esdeveniment. Més nombrosa encara ha estat la participació d’aquells que han volgut solidaritzar-se amb els animals de la SPAM, realitzant la caminada amb les seves mascotes.

El circuit del canicross d’aquesta II edició del «Pet-jades», de 6.5 km. de distància, discorria majoritàriament per corriols, amb alguns trams de pista. La cursa ha estat definida pels corredors com «ràpida i divertida».

Un grup de membres del Club Canicross Les Franqueses ha volgut participar en aquesta prova solidaria, que en ledició d’enguany comptava amb una categoria «especial»: gossos de menys de 15 kg. Ha estat en aquesta categoria en la qual un corredor del club, Juanma Calderón, ha obtingut la 1a posició amb la petita Mel. Enhorabona!!!

11069403_10206109523447400_5463823192484928005_n

Com sempre volem felicitar a la resta de companys que s’han animat a córrer per una bona causa, especialment a la Maite que ha fet la seva primera cursa amb Dana i… no serà la darrera!!!

1

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.