VII Pujada a la Foradada i 6a Canicross de la Ràpita

El diumenge 1 de març s’ha celebrat a Sant Carles de la Ràpita (Montsià, Tarragona) la VII Pujada a la Foradada i 6a Canicross de la Ràpita. Memorial Joan Aloy. Aquest esdeveniment esportiu estava organitzat pel Club excursionista la Foradada amb suport Ajuntament Sant Carles de la Ràpita.

L‘edició d’enguany ha comptat amb 40 participants que han gaudit del circuit de la cursa que discorria per l’entorn de la Serra del Montsià. El recorregut, de 9.35 km i amb 260 m. de desnivell positiusalternava trams de pista i de corriol. El tipus de terreny, força pedregós, conferia un grau de tecnicitat a la prova.

L‘esportista Josep Teixidor ha estat l’únic representat en aquesta prova del Club Canicross Les Franqueses, sent la seva participació molt destacada, arribant a meta amb la seva gossa Kylie en 3a posició. Felicitats!!!

Teixi

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.