Triomf agredolç a Vallgorguina

El passat cap de setmana es va dur a terme la darrera cursa de la Copa Espanya de Múixing i una de les curses puntuables de Lliga Catalana de Canicross. La prova es va disputar a dues mànigues per les pistes forestals del parc natural del Montseny, a l’indret de Can Pradell, dins el terme municipal de Vallgorguina.

La cursa va comptar amb esportistes de gran nivell provinents de Galícia, País Basc, Cantàbria, Madrid… on l’esport del canicross es troba més arrelat. No obstant l’alt nivell dels participants forans, els corredors catalans van tenir un paper molt destacat a la prova, sent més que brillant els resultats obtinguts pels esportistes del Club Canicross Les Franqueses.

Daniel Artero amb el gos Ken van ser els guanyadors absoluts del Canicross, mentre que Lali Masriera amb la Hiska van obtenir la segona posició femenina en la classificació general. Ambdós corredors es troben en una forma excel·lent i així ho estan demostrant.

     21          11b

Per altra banda, Albert Subirtas amb la petita Hera van esdevenir la gran sorpresa de la jornada en convertir-se en els guanyadors de la prova de Bikejoring.

6a

Pel que fa a la classificació d’aquesta jornada de lliga catalana, els atletes del club franquesí van realitzar una molt bona actuació, estant presents als podis masculins i femenins tant de Canicross com de Bikejoring.

A la prova de Canicross:

Daniel Artero i Tomás Gámez 1er i 3er classificats masculins sèniors.

Lali Masriera i Marta Bosch 1a i 2a posició en la categoria femenina sènior.

Carlos Andújar guanyador masculí del grup de veterans, a més d’obtenir la 2a posició dins la classificació veterans masculins de la Copa Espanya.

A la cursa de Bikejoring:

Albert Subirats i Tomás Gámez van ser el 1er i 3er classificats masculins.

Marta Bosch va ser la guanyadora de les dones.

Enhorabona a tots vosaltres, així com a la resta de representants del club que vau participar en aquesta jornada de lliga, i també a tots aquells que esteu sempre al peu del canó (donant un cop de mà, animat, fent fotos…). Sentim que l’organització de la cursa optés per no realitzar cap mena de reconeixent vers els primers classificats absoluts de les proves, així com els de lliga catalana.

Més imatges de la cursa a Fotos Crònica Vallgorguina.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.