Vallbona d’Anoia

Aquest matí s’ha dut a terme el III Canicross Vallbona d’Anoia. La prova, organitzada pel club A.E.M., ha estat per segon any consecutiu una de les curses puntuables per a la Lliga Catalana de Canicross.

Han sigut 75 els esportistes que han participat en aquesta competició que ha estat marcada per les fortes ràfegues de vent que assolaven al municipi i les baixes temperatures del dia, fredes per als corredors però un bon aliat per als seus gossos.

Tenint com a punt de sortida i d’arribada la zona esportiva municipal, el recorregut, d’una distància de 8.5 km., estava traçat majoritàriament per pista, identificant-se dos parts ben diferenciades que quedaven annexionades pel pas pel mig del poble.

La representació del Club Canicross Les Franqueses ha estat destacada, participant a la cursa un bon nombre d’esportistes. Enhorabona a tots i a totes pels vostres esforços!!!

10312629_10205189853242634_2329084404800683947_n (2)

Tot i que alguns corredors del club han patit algunes incidències, els resultats obtinguts han estat excel·lents: Daniel Artero novament ha estat el guanyador de la cursa; a la categoria sènior femení Lali Masriera ha obtingut la 2a posició; Andreu Padró ha estat el 2on classificat veterà masculí; i Guillem Sànchez també ha pujat al podi dels corredors júniors. Felicitats!!!

10968393_10205189850082555_5458241736953461917_n

Daniel Artero, guanyador del canicross de Vallbona d’Anoia

Trobareu més imatges de l’arribada aquí: Vallbona d’Anoia

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.