Canicross Internacional Alt Berguedà CERCS Memorial XRAY

Aquest cap de setmana s’ha dut a terme la segona Canicross Internacional Alt Berguedà -Cercs- Memorial X-Ray, organitzat per Gosesport Catalunya amb col·laboració de l’Ajuntament del municipi de Cercs.

En l’edició d’enguany aquesta prova esportiva, puntuable per a la IX Lliga Catalana de Canicross i que ha comptat amb una seixantena d’esportistes, s’ha desenvolupat en dues etapes:

La primera d’elles ha estat una cursa nocturna el dissabte 31 de gener. Amb un recorregut de de 2.8 km. que discorrien per estrets corriols amb un desnivell molt pronunciat tant de pujada com de baixada pels boscos de La Rondella. Aquesta màniga s’ha caracteritzat per ser una prova molt explosiva i ràpida, fent un temps de 11′ 26” el primer classificat, Daniel Artero.

La segona, el diumenge 1 de febrer, ha estat diürna i s’ha disputat a Sant Jordi de Cercs. Aquesta tenia una distància de 8.2 km. que feien ascendir als corredors per corriols boscosos, seguint per uns kilòmetres planers que donaven accés a una baixada per pista ampla on les plaques de gel han estat l’element que ha causat més problemes entre els participants, sent la causa de diverses caigudes. No obstant això, molts corredors coincidien en que el recorregut era «molt divertit i entretingut».

El fred ha acompanyat a tots els assistents durant aquest cap de setmana, arribant a caure uns petits flocs de neu el matí del diumenge, però no han suposat cap problema per la celebració d’un canicross infantil on tots els joves corredors han estat premiats per la seva participació.

20150201_123804

Un dels participants de la cursa infantil escoltat uns consells de darrera hora.

El corredor del Club Canicross Les Franqueses, Daniel Artero amb el seu gos Ken, ha estat el guanyador de la prova. I pel que fa a les esportistes femenines, Lali Masriera amb Hiska i Marta Bosch amb el gos Gus, han estat la primera i segona classificades en la categoria reina, sènior.

Artero Cercs

Daniel Artero, Lali Masriera i Marta Bosch als podis del II Canicross de Cercs.

chicas cers

A la categoria veterans masculí, en Carlos Andújar amb el gos Dylan, i en la de júniors, Guillem Sànchez amb la petita Mel, han obtingut la primera posició.

carlos (2)       guillem (2)

Carlos Andúajar i Guillem Sàchez arribant a meta.

Com sempre volem felicitar a tots a aquests corredors, estan fent una molt bona temporada, però també a la resta de companys del Club Canicross Les Franqueses que han participat en el II Canicross Internacional Alt Berguedà -Cercs- que ha estat una prova de destacada duresa.                                                                     Bona feina!!!

tom (2)        setter (2)

    toni y chris (2)   marta (2)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.