XTREM OSCANICROSS

El corredor del Club Canicross Les Franqueses Josep Teixidor va participar aquest passat cap de setmana en la tercera edició del Xtrem Oscanicross. Aquesta competició, organitzada pel Club Oscanicross Peña la Parrilla, es caracteritza pel seu format dur i exigent, amb 3 etapes en un temps inferior a 24h., sent dues d’elles d’alta muntanya.

1a etapa: Ultra-Canicross:

La primera cursa es va disputar a la població d’Arguis el dissabte a les 12:30h. Amb un recorregut de 12.5 km. i 650 m. de desnivell positiu, els primers 4.5 km. ascendien fins al «Pico de La Águila» amb la dificultat d’estar el 70% del recorregut nevat. En aquesta etapa, el corredor del club Josep Teixidor amb la seva gossa Kylie va creuar meta en segona posició, marcant el crono un temps de 1h.10’17”, a menys d’un minut de diferència del primer classificat, el corredor del Club Euskanicross A. Alcócer.

10413333_795027767235454_4195261840897583998_n

2a etapa: Night-Canicross:

A les 18.30h. es va iniciar la segona cursa a Osca capital. Aquesta etapa nocturna de 7.5 km. que discorrien pràcticament plans per pistes de terra. El principal obstacle per als corredors era el cansament que arrossegaven de la primera etapa i el fort vent durant tot el recorregut. En aquesta cursa, els representats del nostre club van finalitzar la cursa en quarta posició i segons de la seva categoria amb un temps de 27′.

3a etapa: Trail-Canicross:

El diumenge a les 10h. es va donar la sortida de la darrera etapa de la III Xtrem Oscacanicross, ja amb algunes baixes per abandonament entre els participants d’aquesta dura competició. Aquesta última fase de la prova, que de nou sortia del petit poble d’Arguis, tenia un recorregut de 10.5 km. de longitud i 400 m. de desnivell positiu. En un dia en que, tot i regnar el sol, la temperatura va ser idònia pels gossos, i travessant un tram nevat d’uns 4 km. de baixada d’una extremada bellesa, el tàndem del Club Canicross Les Franqueses va realitzar una cursa conservadora però mantenint la distància amb els seus perseguidors per la classificació general, creuant finalment la meta en tercera posició.

10941849_10153033686393288_3337523238283060731_n

Enhorabona Teixi!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.