II Canicross Terrassa – II Copa Bombers

Aquest diumenge, 25 de gener, s’ha disputat la tercera prova puntuable de la Lliga Catalana de Canicross de la FCEH. La cursa, organitzada pel club Gos Esport Catalunya i ACE Bombers Barcelona, ha estat realitzada al terme municipal de Terrassa, tot i que enguany no ha pogut mantenir la ubicació de la primera edició degut als efectes devastadors de les ventades que van esdevenir per la zona ja fa uns mesos.

Amb gairebé una norantena de corredors inscrits, el II Canicross Terrassa – II Copa Bombers ha englobat dues modalitats esportives, canicross i bikejoring, que compartien els 8,3 km que conformaven el recorregut que ha estat catalogat com a «dur» per els corredors, ja que la primera i gran part de la cursa discorria per terrenys ascendents, pista majoritàriament, trialeres i corriols, sent els kilòmetres finals en baixada per pista, tot i que una petita pujada obligava a trencar el ràpid ritme descendent dels esportistes.

Un bon nombre de corredors del Club Canicross Les Franqueses han participat a la cursa, estant el club representat a les modalitats de bikejoring i canicross. Bona feina companys!!!

grup bo

En Daniel Artero ha estat el guanyador absolut de la cursa, completant el trajecte en un temps de 29′ 42”. Tomás Gámez ha estat el 3er classificat en canicross i 2on en bikejoring. L’esportista Marta Bosch ha estat la guanyadora femenina de la prova de bikejoring i de canicross en la seva categoria sènior. En veterans masculins Carlos Andújar ha obtingut la 2a posició i en la juvenil Guillem Sànchez ha estat el 2on classificat. Els bombers del club, Carlos Andújar i Marià Aparici han obtingut la 1a i 2a posició dins la II Copa Bombers. Enhorabona a tots vosaltres!!!

(Trobareu totes les fotos de la jornada al nostre Facebook: Canicross Les Franqueses.)

Volem felicitar també als alumnes de 3er i 4rt d’ESO de l’escola Vedruna Vall Terrassa pels trofeus elaborats per als guanyadors de II Canicross Terrassas – II Copa Bombers. Molt originals!!!

10363740_835990513124038_2730844854425229871_n

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.