Ct. de Catalunya de múixing sobre neu i XII Canicross 2 turons.

El cap de setmana del 17 i 18 de gener de 2015 s’ha disputat a l’estació de SkiPallars Port Ainé el Campionat de Catalunya de múixing sobre neu. Aquest esdeveniment esportiu representa la segona prova de la Copa Gos Àrtic.

Una quarantena d’esportistes han participat en aquesta cursa que s’ha disputat en dues etapes, la primera nocturna el dissabte i matinal la del diumenge, i que ha englobat diverses disciplines pròpies de l’esport de trineu amb gossos: múixing, skijoring i canicross. Les baixes temperatures han estat el gran enemic a batre per part de tots els participants del campionat.

Tres corredors del Club Canicross Les Franqueses han participat a Port Ainé obtenint molt bons resultats: Marta Bosch ha estat la 2a classificada femenina tant de skijornig com de canicross, Carlos Andújar ha estat el 1er classificat en la prova de canicross categoria veterans, i Josep Teixidor ha quedat finalment en quarta posició al canicross sènior, després d’haver obtingut la 3a posició a la primera màniga de la cursa. Molt bona feina companys!!!

Marta     IMG-20150118-WA0012 (2)

Carlos 

IMG-20150118-WA0011 (2)

Per altra banda, el diumenge al matí s’ha dut a terme al municipi de Moià la XIII Cursa de Muntanya 2 turons que incloïa una XII edició de canicross, de caràcter popular.

El circuit d’aquesta prova, circular i amb un perfil caracteritzat per múltiples desnivells, tenia una distància de 10.7km, discorrent principalment per camins i corriols.

L’edició d’enguany de canicross ha comptat amb 35 participants, entre ells mitja dotzena del nostre club. Llur representació ha estat destacada, obtenint en Tomás Gámez la 1a posició i en Juanma Calderón la 3a de la general i 2a de la seva categoria. Enhorabona nois!!! I com sempre volem felicitar a tots els nostres corredors que han participat a la cursa!!!

2turons 2

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.