Canicross de Canyelles

Aquest matí s’ha dut a terme el II Canicross de Canyelles. La cursa, que era una de les proves puntuables del circuit Canicross Challenge de la A.E.M., obert a tots els corredors, federats o no, ha tingut un gran nivell d’afluència, contant amb uns 120 participants, a més dels petits atletes que han participat a la prova infantil. Els organitzadors de l’esdeveniment han estat CANICROSS CANYELLES – ATLETISMO i A.E.M., juntament amb la col·laboració de l’ajuntament d’aquest municipi de la comarca de El Garraf.

La cursa, amb un recorregut circular de 7.4 km. de distància i 142 m. de desnivell positiu, ha discorregut principalment per pistes forestals i corriols, mentre que la infantil ha estat d’uns 300 m. de longitud per pista.

Nombrosa ha estat la representació dels corredors del nostre club que han gaudit de la cursa amb molta companyonia. Per altra banda, han estat 5 els nens afins al Club Canicross Les Franqueses que han participat en la cursa infantil. Aquesta ha estat una prova a peu en equips formats per 1 infant, 1 gos i un adult. Tots els participants s’han mostrat molt engrescats amb l’experiència.

Com sempre volem felicitar a tots els corredors i corredores, adults i infants, que han participat en aquest canicross.

Menció especial per als següents esportistes:

– A la categoria sènior femenina, Lali Masriera amb Hiska i Marta Bosch amb Gus han estat la primera i segona classificada. A més, la guanyadora femenina Lali Masriera, ha estat la 2a classificada absoluta de la cursa completant el recorregut en 26’32”.

Andreu Padró amb Boira i Carlos Andújar amb Beltza han obtingut la segona i tercera posició, respectivament, dins la categoria veterans (màster 40) masculí.

Post1_A      Post1_bENHORABONA!!!

2 thoughts on “Canicross de Canyelles

 1. Hola: m gustaria participar en las proximas canicross q s organizen. Q tengo q hacer? Dnd puedo apuntarme a los proximos eventos? Gracias

  1. Hola Laura!

   En esta web http://www.canicross.es/eventos3 puedes encontrar todas las carreras que están programadas para esta temporada. Las que tienen un carácter más popular son las indicadas como “*sin clasificar”, pero en facebook también puedes encontrar carreras de canicross que organizan protectoras de animales y también son populares.

   Antes de apuntarte a una carrera de canicross, aunque sea popular, tienes que leer el reglamento que indica la organización, puesto que en él encontrarás toda la información relativa: material que tienes que llevar el perro y tú y el control veterinario. En el apartado de la nuestro web “*canicross, como empiezo” hacemos una breve explicación sobre del material y las vacunas.

   Te recomendamos que antes de que te estrenes en un canicross, hayas antes entrenado un poquito con tu compañero de cuatro patas, porque los dos os familiaricéis con el material y con el hecho de correr juntos. Por otro lado, es muy importante que el día de vuestra primera carrera os pongáis al final de todo, porque hay muchos perros, algunos están nerviosos, y de este modo evitarás que tu perro se estrese y te asegurarás que quiera repetir!

   Si quieres más información, no dudes en contactar con nosotros!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.