Curses de Sant Silvestre

En aquest darrer cap de setmana de l’any han estat moltes les curses de San Silvestre que s’han dut a terme al nostre territori. Fitdogs ha volgut que el nostre esport estigués també present en una prova esportiva tan coneguda i ha organitzat el I Canicross Sant Silvestre a Sant Esteve de Palautordera (Vallès Oriental), juntament amb l’Ajuntament d’aquest municipi.

77 esportistes no han volgut perdre’s aquesta cursa tant assenyalada i no han desaprofitat l’ocasió d’acomiadar l’any corrent juntament amb la seva mascota. A més de la cursa d’adults, també s’ha dut a terme una prova de canicross infantil, amb 6 participants inscrits, on els nens havien de córrer però en companyia d’un adult per tal d’evitar possibles ensopegades.

Han estat diversos els corredors i corredores del Club Canicross Les Franqueses que han participat en aquesta prova popular i alguns d’ells han corregut també amb els seus fills a l’infantil.

foo1

Els “petits” germans Gámez, Carlos i Sergio, creant cantera.

El circuit, sense desnivells i de 7 km, ha discorregut per enfangades pistes forestals als peus del Montseny, havent inclús de sortejar diversos tolls d’aigua. La cursa dels petits, totalment plana, també ha transcorregut per zones boscoses, escurçant la distància del recorregut a 1.5 km.

Comentaris com “vistes esplèndides al Montseny i un dia perfecte per a la pràctica del canicross” defineixen les sensacions dels nostres corredors que, com sempre, han tingut una participació destacada. En Tomás Gámez amb la Dina i el franquesí Carlos Andújar amb la Beltza ha estat el segon i tercer classificats masculins de la prova, i Lali Masriera amb la Vodka ha obtingut la segona posició femenina. Enhorabona a tots els que hi heu participat!!

foo2

Els tres primers corredors que han creuat la meta a la I Canicross San Silvestre.

Pel que fa a la cursa infantil, el jove Carlos Gámez va ser el segon classificat amb la gossa Honey. Bona feina!!

Per altra banda indicar que representants del Club Canicross Les Franqueses han participat per terres lleoneses a altres San Silvestres populars que amb timidesa han introduït la modalitat de canicross a les seves proves. Juanma Calderón amb Pruna va guanyar les dues curses de canicross disputades a Astorga i a La Virgen del Camino els dies 27 i 28 de desembre, respectivament. Ambdues proves, molt ràpides, s’han efectuat per un recorregut urbà d’uns 2km de distància.  Felicitats!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.