Cursa Múixing Vilagrassa

Aquest cap de setmana, 20 i 21 de desembre, s’ha disputat a dues mànigues la cursa de Múixing Vilagrassa (Lleida), organitzada per l’AEM. Aquest esdeveniment esportiu conformava la segona prova puntuable del Campionat de Catalunya de Múixing en Terra de la temporada 2014-2015, dins la Federació Catalana d’Esports d’Hivern. La primera prova es va celebrar a Sant Joan de l’Erm al mes de novembre.

La cursa ha estat estructurada en dues etapes: una nocturna el dissabte a la tarda-vespre i una diürna el diumenge al matí. El recorregut, circular i de 6 km. de longitud per pista ampla, s’ha caracteritzat per una orografia plana, pròpia de les terres del pla de Lleida, que ha afavorit que la cursa fos molt ràpida.

Han estat diverses les modalitats de participació, amb les seves respectives categories, obertes en aquesta cursa: kart infantil, canicross, bikejoring, scooter 1-2 gossos, i trineu de 4 i 6 gossos.

Els representats del Club Canicross Les Franqueses han competit en les modalitats de canicross, bikejoring i scooter (2 gossos), acabant tots ells amb molt bones sensacions i contents de la feina ben feta. Com sempre, volem felicitar a tots ells.

En la modalitat de Canicross, Daniel Artero amb en Ken ha estat el primer classificat dins el grup de sèniors masculins. Lali Masriera amb Hiska i Marta Bosch amb Gus, primera i segona classificades femenines, respectivament, dins del grup de sèniors.

Pel que fa al Bikejoring, Lali Masriera ha estat la primera classificada amb la gossa Vodka.

Enhorabona companys!!!

IMG-20141221-WA0002

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.