Cursa Vinyes del Penedès

Sota un sol radiant, que compensava les fredes temperatures del matí, es va dur a terme, aquest primer diumenge del mes de desembre, la 3a edició del canicross dins la cursa de muntanya Vinyes del Penedès, al municipi de Vilafranca.

Aquesta cursa, organitzada per l’Agrupació International Police Associations Penedès-Garraf, té des de els sues origen una finalitat benèfica, que és la de recollir fons per al manteniment de la seva Unitat Canina de Rescat. A més d’aquest objectiu, aquesta entitat pretén fomentar a la comarca de l’Alt Penedès la pràctica del canicross així com de l’esport en general.

La cursa de canicross, de 7 km de distància, ha tingut com a punt de sortida i arribada la zona esportiva municipal. El recorregut s’iniciava amb una corba pronunciada als primers metres de sortida que més endavant donava accés a una forta pendent ascendent. El perfil de la resta de la cursa es va caracteritzar per un seguit de pujades i baixades que discorrien principalment per pistes entre camps de vinya.

La sortida, col·lectiva, agrupava les 4 categories participants (júnior, sènior, màster i veterans) entre les quals es repartien la centena d’inscrits. La gran velocitat dels corredors i els seus gossos en aquests primers metres de la cursa va contrastar amb la dels esportistes que participaven a les curses de 7 i 12 km. No en va, aquestes curses de canicross estan catalogades com proves de sprint per la RFEDI.

Han estat 6 els integrants del Club Canicross Les Franqueses que han participat en aquesta prova. Volem felicitar-los a tots ells, sent sempre exemple d’esportivitat, compromís i superació. Menció especial farem dels corredors que han quedat entre els 3 primers classificats dins la seva categoria:

– L’Andreu Padró, amb la seva gossa Boira, ha estat el primer classificat en la categoria de màster, que inclou corredors de 40 a 49 anys, i segon classificat absolut de la cursa, completant el recorregut en un temps de 30′ 01”.

– El pòdium sènior (19-39 anys) femení ha estat ocupat íntegrament per corredores del nostre club: Lali Masriera (30′ 34”) amb Hiska 1a classificada, Marta Bosh (33′ 57”) amb Greko 2a i Marta Barrufet (40′ 16”) amb el gos Ken ha obtingut la 3a posició.

20141207_120957

1924490_10204426010082239_7607588343151341791_n

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.