II Canicross i I Bikejoring d’Hostalric

Avui, Diumenge 23 de novembre, s’ha donat l’inici de la IX Lliga Catalana. Aquesta primera cursa ha estat organitzada a Hostalric (La Selva) per Gosesport Catalunya amb la col·laboració de Gosnet Hostalric.

La zona esportiva municipal ha estat el punt de sortida i arribada de les dues proves disputades:   Canicross: El recorregut, de 7.28 km. de distància i 145 m. de desnivell acumulat, ha discorregut per pista majoritàriament, tot i que ha tingut trams de corriol. La pujada al castell d’Hostalric ha estat la part més exigent de la cursa. Han participat un total de 84 corredors amb els seus gossos.     Bikejoring: 18 esportistes han recorregut amb les seves bicicletes part del trajecte traçat per la prova de canicross. Amb un circuit ràpid de 5.61 km. de longitud i un desnivell acumulat de 49m. que els participants han definit com “divertit” pels trams de corriols, pista i especialment per l’estreta pasarel·la que els permetia creuar per sobre un curs d’aigua. 

Han estat 17 els corredors del Club Canicross Les Franqueses que han participat en aquesta primera cursa de lliga, a més dels que han optat per fer el recorregut de la caminada que posteriorment s’ha efectuat. Volem donar l’enhorabona a tots ells, a més de felicitar especialment a aquells atletes que han pujat al podi: Lali Masriera (1ª classificada sènior del Canicross femení amb Hiska), Marta Bosch (2ª classificada femenina amb Greko a la prova de Bikejoring i 3ª classificada femenina sènior amb Gus a la de Canicross), Daniel Artero (2n classificat masculí amb Ken del Canicross categoria sènior), Tomás Gámez (3r classificat sènior masculí de la prova de Canicross amb la gossa Honey), Carlos Andújar (2on classificat masculí veterà del Canicross, amb en Dylan) i Guillem Sanchez (1er classificat de la prova de Canicross en la modalitat júnior masculí, amb el gos Duc).

Sou un gran equip!

Equip

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.