Sant Joan de l’Erm i Tossa de Mar

Aquest cap de setmana corredors del nostre Club han participat en dues curses de Canicross.

Per una banda, a Sant Joan de l’Erm ha tingut lloc la primera prova puntuable per a la Copa Gos Àrtic i Campionat de Catalunya de Muixing Terra. S’ha disputat a dues mànigues, dissabte nocturna i diumenge matinal, i ha posat a prova l’estat de forma dels participants a l’inici de temporada. El circuit, amb el mateix recorregut dissabte i diumenge, era d’uns 4.3km, transcorria per pista forestal sense pujades importants, molt ràpid i molt exigent física i tècnicament pel fet que es disputava en alta muntanya. Les proves reaitzades han estat Canicross, Bikejoring, Patí i DR6 (vehicle 4 rodes amb 6 gossos).

Els membres del Club que hi han participat han fet un bon paper en la prova de Canicross i Bikejoring. Destaquem en Canicross al Dani Artero, que amb el seu gos Ken ha aconseguit la primera posició de sènior masculí, en Carlos Andújar amb Beltza el segon lloc de veterans masculí, la Lali Masriera amb Hiska el segon lloc de sènior femení i la Marta Bosch amb Gus el tercer lloc de sènior femení. Pel que fa a la prova de Bikejoring, la Marta Bosch amb Greko ha aconseguit la primera posició de sènior femení i l’Ariadna Samper amb Hook la segona.

        stjoan3   stjoan2   stjoan1      

Per l’altra, a Tossa de Mar s’ha disputat un canicross a nivell popular i de caràcter benèfic que ha comptat amb 234 participants. Aquesta cursa admetia la participació de corredors amb i sense gos, podent realitzar-se també el trajecte com a passejada.

El circuit, d’uns 5.5km, transcorria per pista forestal amb una pujada important fins el km 3.1 i baixada d’allà fins l’arribada. Dia de sol amb una temperatura agradable vora els 12-14ºC.

El nombre de participants del Club ha estat força nombrós, sent la seva actuació molt destacada. Els corredors Tomás Gámez amb Honey i Juanma Calderón amb Pruna han obtingut la primera i tercera posició respectivament.

IMG_20141116_123411

Bona feina a tots i a totes !!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.