Masdenverge i San Adrián de Juarros

El passat cap de setmana integrants del Club Canicross Les Franqueses van participar en dues curses de canicross.

La primera d’elles, el dissabte 8 de novembre a Masdenverge (Tarragona). Aquesta cursa de caràcter amateur, en la seva quarta edició, va comptar amb una quarantena de corredors que van realitzar els 6.4km de recorregut. El trajecte discorria majoritàriament per pista per un terreny planer, això va suavitzar l’impacte del dia solejat de la cursa.

La corredora del club, Marta Barrufet amb el gos Ken, va obtenir la 2a posició femenina en aquesta prova.

2

La segona es va disputar a San Adrián de Juarros (Burgos), sent dues les competicions que es portaven a terme: per una banda el IX Canicross de Burgos i Trofeu Diputació de Mushing i per l’altre la competició puntuable per al Circuit Nacional de Mitja Distància.

Han estat gairebé 200 els participants en aquest esdeveniment esportiu, tot i que el fred ha estat força intens. L’èxit de participació s’ha evidenciat en la prova de Canicross sènior i veterans on la sortida ha hagut d’efectuar-se en 3 grups per l’alt nombre de corredors.

La distància dels circuits establerts eren de 4.5, 6.7 i 8.5km, en funció de la categoria (canicross, bikejoring, patí o bicicleta sense cadena amb 1-2 gossos, i tricicle amb 4 gossos). Mentre que la de Mitja Distància, amb categories de canicross, bikejoring (1-3 gossos), scooter (1-3 gossos), tricicle (fins a 6 gossos) i kart (fins a 8 gossos) es va dur a terme a dues mànigues disputades els dies dissabte i diumenge. Aquestes proves puntuaven també al IV Circuit Provincial de Mushing i a la II Lliga de Canicross de Castella i Lleó. Tots els circuits estaven traçats per pistes ombrejades per roures i alzines que recorrien els suaus relleus d’aquesta part de la Serra de la Demanda.

La prova de Sprint es va dur a terme el diumenge 9 de novembre a una única màniga. El corredor del club, Juanma Calderón amb Pruna, van competir en la prova de Sprint, modalitat de canicross, obtenint una merescuda 7ª posició.

burgos3

Enhorabona a tots dos participants !!!

One thought on “Masdenverge i San Adrián de Juarros

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.