Curses d’Alella i Tiurana

Aquest diumenge, 2 de novembre, s’han disputat les dues darreres proves de canicross, de caràcter popular, prèvies a l’inici de la lliga: Entre vinyes i Circuit de l’Obaga. En ambdues curses han participat corredors del Club Canicross Les Franqueses.

El Canicross d’Entre Vinyes, al municipi d’Alella (Maresme), s’ha organitzat amb l’objectiu d’apropar el canicross a tothom qui volgués conèixer aquest esport gaudint del paisatge de la serralada litoral, de les vinyes i el mar. La ruta circular, d’uns 8 km de tenia el poble d’Alella, ha estat definit pels participants com a «divertida», especialment per les ràpides baixades i el llarg corriol. A la cursa han participat un total de 68 corredors amb els seus companys de quatre potes. Nou corredors del Club Canicross Les Franqueses han participat en aquesta proba, entre ells en Tomás Gámez, amb la Dina, que ha completat el trajecte de la cursa en 31′:59” convertint-se el tercer classificat.

alella

El Circuit de l’Obaga, a Tiurana (La Noguera), és un esdeveniment esportiu solidari a favor de la lluita contra el Càncer que engloba cinc proves, entre elles la de canicross. El circuit, circular, ha tingut com a punt d’inici i meta el poble de Tiurana, passant per les ribes del pantà de Rialb. Aquest trajecte, amb 319 m. de desnivell negatiu i positiu, i que ha tanscorregut majoritàriament per pistes forestals i corriols, ha estat descrit pels corredors com «molt tècnic». Les baixes temperatures d’aquest matí han resultat idònies per a la trentena de participants i els seus gossos.

El corredor del Club Canicross Les Franqueses, Daniel Artero amb el seu gos Ken, ha estat el guanyador de la prova. En la modalitat femenina, Marta Bosch amb Gus i Lali Masriera amb Hiska, també del Club Canicross Les Franqueses, han obtingut la primera i segona posició respectivament. Sis corredors/corredores més han participar en aquesta cursa solidària.

artero

nenes

Volem felicitem a tots els corredors i corredores del club

que han corregut aquest cap de setmana, especialment al petit Teixidor!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.