Canicross de Sant Llorenç Savall i altres populars.

El diumenge 26 d’octubre es van celebrar tres proves de canicross, de caràcter popular, que van comptar amb participants del Club Canicross Les Franqueses, que enguany estrenaven equipació.

La més multitudinària d’aquestes curses ha estat la de Sant Llorenç Savall (Barcelona) amb gairebé un centenar de corredors inscrits. Aquesta cursa s’emmarca dins la 20a edició de la cursa Primera Marató de Muntanya de Catalunya. La prova de canicross, de 7.65 km de distància i 427 m de desnivell acumulat i definit pels corredors com un «trencacames», ha transcorregut majoritàriament per pistes d’aquesta zona del massís de Sant Llorenç del Munt. La temperatura d’aquest matí a aquesta zona del Vallès Occidental ha estat un dels elements més dificultosos per als corredors i els seus gossos, tot i que el recorregut comptava amb moltes àrees ombrejades.

Al municipi de Palafolls (Girona) s’ha organitzat per quarta vegada un canicross amateur amb l’objectiu solidari  de recollir fons per a l’Associació Amics dels Animals del citat municipi. En aquest esdeveniment han participat un bon nombre d’esportistes amb els seus propis gossos o altres cedits per la protectora. El recorregut de la cursa de 8 km de distància i per pista, exceptuant els metres d’asfalt d’inici i final de la prova,  s’ha caracteritzat per la forta pujada i ràpida baixada al castell.

També a la província de Tarragona s’ha portat a terme II canicross popular de Deltebre, sent per a l’Associació d’Engrescats de les Terres de l’Ebre i Podencos Help els fons recaptats. La cursa, de 5.5 km, ha estat escurçada a uns 4 km per motius climatològics. El trajecte ha discorregut paral·lel al riu Ebre, en l’entorn del parc fluvial del municipi, i tot i ser un recorregut planer, la cursa ha estat molt explosiva. A la cursa han participat un total de 40 persones.

Felicitem a continuació els corredors que han quedat entre els tres primers classificats a:

– Sant Llorenç Savall:

Tomás Gámez amb Honey: 2on classificat masculí sènior.

Lali Masriera amb Hiska: 1a classificada femenina sènior.

Marta Bosch amb Greko: 2a classificada femenina sènior.

Andreu Padró amb Boira: 1er classificat masculí veterà.

Guillem Sanchez amb Duc: 1er classificat masculí júnior.

Foto-2

– Palafolls: Mertixell Raynés amb Kai: 2a classificada femenina.

Foto-4

– Deltbre:

Daniel Artero amb Greta: 2on classificat masculí.

Marta Barrufet amb Ken: 1a classificada femenina.

Foto-3

 

Donem també l’enhorabona als altres participants del club en les curses d’aquest darrer cap de setmana d’octubre: Albert Subirats amb l’Hera (5è classificat masculí sènior a Sant Llorenç Savall) i especialment a en Marc Paredes que juntament amb el Bleiky han fet el seu primer canicross!!!

 

En breu trobareu totes les fotos de les curses al nostre blog!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.