In memoriam…

La matinada del diumenge en Sis ens va deixar. Tot i la seva capacitat de lluita i la seva fortalesa física no va poder superar les lesions que un malaurat accident li van provocar.

En Sis va ser sense cap mena de dubte un gran atleta, un atleta guanyador, tot un campió de canicross. La passió per córrer en equip, per liderar al seu musher era innata en ell… la compenetració entre ambdós era brutal, tal com si la línia de tir fos un cordó umbilical que lligués, visceralment/íntimament, al seu company d’aventures.

El gran Sis… era un gos vencedor… campió de Catalunya, dues lligues a les seves espatlles, segona posició a Copa Espanya… amb la seva potència, va fer grans als seus dos companys, l’Óscar Romera i  la Marta Bosch.

Des de el primer dia va captar l’atenció de tots els seguidors d’aquest esport, molts de nosaltres l’admiràvem, el tenien sens dubte com el millor gos de canicross que mai haguéssim conegut… el gran Sis no corria, volava… les seves grans gambades eres sempre majestuoses, avançant valent, decidit, veloç… però especialment  gaudint, adelitan-se doblement del vent contra el que lluitava i de la tasca de tir que desenvolupava.

Vas gaudir aquest esport tant com nosaltres, ara et trobarem a faltar. Nosaltres sempre et recordarem, Sis, com el gran campió… sabent que per a algú eres també un gran company…

Sis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.