Crònica: Participació a diverses proves aquest primer cap de setmana d’octubre

Integrants del Club Canicross Les Franqueses han participat a diverses proves esportives aquest darrer cap de setmana, tot i que alguna d’elles s’ha hagut de suspendre per les fortes pluges caigudes de matinada.

A la modalitat de canicross, una de les tres curses previstes, la de Vidreres (La Selva) ha estat anul·lada per motius climatològics. Les altres dues cures han estat disputades als municipis de Bonmatí (La Selva) i de Sant Joan de Mediona (Alt Penedès). Ha estat aquesta darrera, coneguda com “La cursa dels millors amics” , la més multitudinària amb més d’un centenar de participants.

El canicross de Sant Joan de Mediona s’ha desenvolupat al llarg d’un recorregut de 4’5 km compostos per alguns trams d’asfalt, a la sortida i entrada al municipi, però discorrent en la majoria del trajecte per pistes. L’orografia del terreny, exemplificada en una forta pujada i seguida per una gran baixada, ha propiciat que els darrers kilòmetres de la cursa fossin molt ràpids.

El dia anterior es va celebrar el canicross de Bonmatí amb una trentena de corredors inscrits que van córrer amb els seus gossos els 7’5km del recorregut circular que alternava trams d’asfalt amb pista forestal.

Per altra banda membres del Club Canicross Les Franqueses també han participat en altres proves esportives de destacada rellevància com són: la Garmin Barcelona Triathlon i a la darrera prova del Circuit Fer de Curses per Muntanya.

En ambdues proves de canicross la representació del Club ha estat molt bona gràcies a tots els nostres corredors que han participat.

Felicitem a continuació els corredors que han quedat entre els tres primers classificats:

– Albert Subirats: 3er classificat masculí al canicross de Bonmatí amb l’Hera.

– Mertixell Raynés: 3ª classificada femenina al canicross de Bonmatí amb la Flicka.

– Daniel Artero: 2on classificat masculí al canicross de Sant Joan de Mediona amb el Ken.

– Lali Masriera: 2ª classificada femenina al canicross de Sant Joan de Mediona amb la Hiska.

– Marta Bosch: 3ª classificada femenina al canicross de Sant Joan de Mediona amb el Sis.

octubre podiums

I també volem donar l’enhorabona a tots els participants !!!

mediona12  Bonmatí

Per últim felicitar també a Marta Bosch i a Daniel Artero pels resultats obtinguts a la lliga del Circuit Fer de Curses per Muntanya: 1ª classificada femenina sènior i absoluta, i 5è classificat masculí en la categoria de sèniors i 6è de la absoluta masculina, respectivament.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.