Curses solidàries de Caldes de Montbui i Torres de Fals

Aquest darrer cap de setmana del mes de setembre s’han dut a terme dues proves populars i solidàries, dins l’àmbit animalista.

 La primera d’elles, a Caldes de Montbui (Vallès Oriental), tenia l’objectiu de recollir fons per a la protectora Caldes Animal. Aquesta prova, en la seva segona edició, presentava la novetat de ser una cursa nocturna. Una seixantena de participants van recórrer els 7 km del trajecte que discorria per zones boscoses i pistes forestals.

La segona cursa es va disputar, el diumenge al matí, a Torres de Fals (Bages) per tal de recaptar recursos econòmics per a l’ Associació de Defensa dels Èquids. La prova, de 5 km de distància i 70 m positius de desnivell, va contar amb la participació de 43 corredors.

En ambdues proves els corredors del Club Canicross Les Franqueses han obtingut uns bons resultats: Tomás Gámez, amb la Honey, 3er classificat masculí al canicross nocturn de Caldes de Montbui; i al canicross de Torres de Fals Daniel Artero, amb el gos Ken, ha obtingut la 3a posició en la seva categoria i  Marta Bosch, amb el Sis, i Lali Masriera, amb la Hiska, han estat respectivament la 2a i 3a classificades femenines.

Felicitem també als altres corredors i corredores del club que han participat en aquestes dues curses!!!

Clades_noct Classificació masculina Caldes de Montbui

Torres_masc

Classificacions  a Torres de Fals

Torres_fem

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.